Aanbod

Ben jij op zoek naar dé manier om je presentatie te verkorten en tegelijkertijd je verhaal te versterken. Het komt te vaak voor dat er mensen voor de groep staan met te veel sheets en te veel inhoud. Zonde van de tijd. Ik ben er van overtuigd dat je het moment moet pakken als het daar is. En een goede voorbereiding kan je daar bij helpen. Iedere presentator heeft immers liever 10 minuten de aandacht, dan een zaal vol gapende toehoorders

Wat ik jou kan bieden

j

Workshop ‘zakelijk tekenen voor beginners’

Wil jij dat ook leren, zelf effectief communiceren met tekeningen?

Volg dan eens een van de workshops ‘zakelijk tekenen’ of ‘storydrawing’. Geen dikke rapporten meer, maar in één oogopslag laten zien wat de kern is. Dat is op vele manieren toe te passen: bij het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, wanner je een presentatie moet geven, of Doelgroep: facilitators, Agile-coaches, Scrum-masters en iedereen die wel eens bij een flip-over staat. Het gaat dan ook niet zo zeer over tekenen, als wel over informatieoverdracht en coaching op de presentatie.

j

Communicatiecoaching aan de tekentafel voor een helder verhaal

Moet jij een pakkende presentatie of pitch te geven. Dan kan het soms best uitdagend zijn de aandacht van je publiek te vangen. Met een goede voorbereiding kom je veel sterker voor de dag. In een aantal tekentafelsessies help ik jou om jouw verhaal te verhelderen en te verbeelden. Zodat jij later voor de groep staat met een stevig verhaal, waarin je luisteraar in een oogopslag kan zien wat de reikwijdte is van jouw verhaal.

Succes verhalen

“Ik was als verandermanager aan de slag om een organisatie te helpen bij de implementatie van hun strategische visie. Nirmala heeft mij met een aantal tekensessies geholpen helderheid te krijgen in de gewenste situatie voor deze organisatie. Daarnaast heeft ze mij geholpen het helder weergegeven beeld te gebruiken als tool om de organisatie als geheel meer grip te krijgen op het te lopen pad om op het door hen gewenste te realiseren. De sessies met Nirmala waren inspirerende en verhelderend, door haar mooie verdiepende vragen en haar visuele vertaalkunst. Daarnaast was het een groot genot dit met haar te doen, vanwege haar betrokkenheid en humor. Echt een aanrader!”

Dimphy Peters

consultant bij Beng.nu

“Als Manager van Business Partner Sales bij VodafoneZiggo werd mij gevraagd een complex verkoop-proces op “1 A4’tje” te zetten. Deze opdracht was bedoeld om een beslissing te kunnen nemen over deze werkzaamheden, en dan met name of er voldoende controlemomenten in het proces zaten.  Samen met Nirmala is het gelukt een tekening te maken, waarmee iedereen zijn mening kon vormen over het proces.  Nirmala heeft mij gedurende 2 korte sessies van zo’n 45 minuten de juiste vragen weten te stellen om tot het juiste idee te komen. 

Het gebruik van de eenvoudige, en daardoor voor iedereen direct herkenbare, vormen maakte het voor mij een fluitje van een cent om deze werkwijze uit te leggen en te laten toetsen. Ik kreeg veel complimenten over de eenvoud, en was erg tevreden over het resultaat.”

Marius van der Kooy

Manager van Business Partner Sales bij VodafoneZiggo

Stel hier je vraag