Case: ‘Schop onder je ondernemerskont’

door | Case, Teken lekker zelf | 0 Reacties

‘Schop onder je ondernemerskont’

Is dat wat jij kunt gebruiken, dan weet ik een leuk cadeau voor je.  Anja de Die schreef een E-boek met praktische tips waar je meteen wat mee kunt. 

En wat nog leuker is, ik mocht de illustraties verzorgen. Dat heeft heel goed uitgepakt. Buiten dat we op zeer prettige wijze hebben samengewerkt, is het resultaat ook heel vrolijk. Heb jij ook iets uit te leggen, laat de beelden je verhaal ondersteunen! Stuur me een bericht. 

 

Ben jij zo’n ondernemer voor wie goed niet goed genoeg is…. Stel niet uit en klik op de link voor het e-book van Anja de Die. 

Ben jij ook zo iemand die meer met beelden dan met woorden wil werken, laten we koffie drinken. Misschien dat ik iets voor je kan betekenen. 

www.back-2-paper.nl

 

 

 

 

You may Also Like..

Placemats voor de Voedselbank

Placemats voor de Voedselbank

Genant Gisteravond was de benefietavond voor de Voedselbank in Amstelveen. In deze rijke gemeente lopen 140 gezinnen bij de Voedselbank. Of zoals Geertje Visser het in haar column zei: “Dat we in een stad waar het wemelt van de electrische fietsen van 2000 euro, ook...

Opvallen met een praatplaat

Opvallen met een praatplaat

Anders voor de dag komen “Ik krijg nog iedere keer complimenten als ik de praatplaat laat zien”. Dat bericht kreeg ik vanmorgen op de app van Bart. Bart is CEO van een groot ICT bedrijf en veelgevraagd crisismanager bij grote cyberaanvallen. En dat is niet voor niets,...

0 reacties

Een reactie versturen

Nirmala Balgobind

Op mijn blog vind je voorbeelden van mijn werk en andere zaken die mij bezig houden. Denk bijvoorbeeld aan interne communicatie, participatie, storytelling, gebruik van beeld en kleur, strategie en heldere communicatie.

CATEGORIES

Stel hier je vraag