Einde Back on Track in zicht…

door | Back-2-Paper, Case, Teken lekker zelf | 0 Reacties

Wat een tof programma van de OA en gemeente Amstelveen

 

Uitbreiden lokale netwerk

Een krachtige manier om je doelen te bereiken is door ze te visualiseren. Wanneer je ook nog eens zelf tekent wat je voor je ziet, vergeet je dat nooit meer. Spar samen met andere deelnemers over welke stappen er nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Je eigen visuele jaarplan zorgt er voor dat jij in 2022 op je eigen koers blijft met je bedrijf.

In deze training help ik jou en jouw bedrijf graag op weg tijdens de training ‘Back on Track met je eigen visuele jaarplan’.


Zoveel leuke contacten 

We sluiten af met een presentatieronde. Met je eigen plan onder je arm loop je de deur weer uit. Hoe krachtig is dat!

Na de eerste twee succesvolle edities, wordt er een nieuwe dag gepland in het najaar @Nest Werkplekken Amstelveen. Wordt vervolgd!

Nirmala

Fijne dagen! 

You may Also Like..

Placemats voor de Voedselbank

Placemats voor de Voedselbank

Genant Gisteravond was de benefietavond voor de Voedselbank in Amstelveen. In deze rijke gemeente lopen 140 gezinnen bij de Voedselbank. Of zoals Geertje Visser het in haar column zei: “Dat we in een stad waar het wemelt van de electrische fietsen van 2000 euro, ook...

Opvallen met een praatplaat

Opvallen met een praatplaat

Anders voor de dag komen “Ik krijg nog iedere keer complimenten als ik de praatplaat laat zien”. Dat bericht kreeg ik vanmorgen op de app van Bart. Bart is CEO van een groot ICT bedrijf en veelgevraagd crisismanager bij grote cyberaanvallen. En dat is niet voor niets,...

0 reacties

Een reactie versturen

Nirmala Balgobind

Op mijn blog vind je voorbeelden van mijn werk en andere zaken die mij bezig houden. Denk bijvoorbeeld aan interne communicatie, participatie, storytelling, gebruik van beeld en kleur, strategie en heldere communicatie.

CATEGORIES

Stel hier je vraag