Selecteer een pagina
 

 Voor een helder verhaal !

Laat zien wat je te vertellen hebt

Je verhaal blijft hangen

Kom tot de kern

 

Dit is wat je kunt doen

Workshops

Zakelijk tekenen of
Story drawing

Wil jij dat ook leren, zelf effectief communiceren met tekeningen? Volg dan eens een van de workshops ‘Zakelijk tekenen’ of ‘Story drawing’. Geen dikke rapporten meer, maar in één oogopslag laten zien wat de kern is. Dat is handig bij het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen of wanneer je een presentatie moet geven.

Een praatplaat maken

Visualiseer je organisatievraagstuk 

Wil jij een pakkende presentatie of pitch geven. Dan kan het soms best uitdagend zijn de aandacht van je publiek te vangen. Met een goede voorbereiding kom je veel sterker voor de dag. In een aantal tekentafelsessies help ik jou om jouw verhaal te verhelderen en te verbeelden. Zodat jij later voor de groep staat met een stevig verhaal.

“ Ik werd enorm enthousiast van de workshop Zakelijk Tekenen van Nirmala.

In een ochtend leerde ik hoe ik met een aantal eenvoudige basistechnieken al heel veel kan tekenen.

Door het kiezen van 6 iconen, ontrolde het verhaal wat ik wilde vertellen als vanzelf. Plus dat ik andere woorden gebruikte dan die ik normaal gebruik.

Je kan soms zo vast zitten in je eigen vakjargon dat het heel verfrissend is om op deze manier tot andere teksten te komen.

Daarnaast heb ik geleerd hoe ik de flaps die ik maak voor mijn trainingen kan opleuken.

Een echte aanrader voor iedereen die de creatieve kant van zijn brein wil aanzetten en wil leren hoe je met beelden effectiever kan communiceren.”

Anja de Die

Business Coach, Anja de Die Coaching

“Als Manager van Business Partner Sales bij VodafoneZiggo werd mij gevraagd een complex verkoop-proces op “1 A4’tje” te zetten. Deze opdracht was bedoeld om een beslissing te kunnen nemen over deze werkzaamheden, en dan met name of er voldoende controlemomenten in het proces zaten.  Samen met Nirmala is het gelukt een tekening te maken, waarmee iedereen zijn mening kon vormen over het proces.  Nirmala heeft mij gedurende 2 korte sessies van zo’n 45 minuten de juiste vragen weten te stellen om tot het juiste idee te komen.”

Marius van der Kooy, Manager van Business Partner Sales bij VodafoneZiggo

“Tijdens de training zakelijk tekenen heb ik veel geleerd over hoe ik een verhaal voor de doelgroep zo overzichtelijk en begrijpelijk mogelijk kan maken. Daarbij heb ik veel geleerd over hoe je met behulp van wat simpele tips en tricks, dit overzichtelijke verhaal visueel weer kan geven. Ik heb het in mijn werk al toegepast en merk dat mensen makkelijker in de boodschap worden meegenomen en dat hij op deze manier beter blijft hangen.”

Effie van Betten, Trainee Bedrijfsvoering, Vrije Universiteit 
Faculteit der Sociale Wetenschappen

Workshop Zakelijk tekenen

Wil jij leren visualiseren,
zelfs al kun je niet tekenen?

Back-2-paper | Nirmala Balgobind | 06 30721913 | info@back-2-paper.nl

Privacyverklaring

Stel hier je vraag