“Ik laat er posters van maken”

door | Back-2-Paper | 1 reactie

Laatst sprak ik met één van mijn klanten, Anja de Die. Aan de tekentafel hebben we samen haar product in beeld gebracht. Een heldere praatplaat was het resultaat. De andere beelden heeft ze gebruikt om karakter te geven aan haar E-book.  Ze is er blij mee en laat er posters van drukken, hoe leuk is dat?! 

E-book beter leesbaar 

“Voor de illustraties van mijn E-book heb ik Nirmala ingeschakeld. Tijdens een intakegesprek bracht ze goed in kaart welke illustraties bij mijn E-book zouden passen. Het resultaat was een serie illustraties die de tekst in een duidelijk beeld weergaven. Wat het E-book beter leesbaar maakte en origineel.”

 De kern van het verhaal, precies dát

“Daarnaast maakte Nirmala een “praatplaat”. Deze geeft in één beeld weer waar mijn coach cliënten in de kern tegenaan lopen. De eerste keer dat ik een van mijn coach cliënten deze “plaat” liet zien, raakte deze haar diep. ‘Dit is precies waar ik tegenaan loop’. 

Een mooiere bevestiging van de waarde van zo’n plaat kan je niet hebben, in mijn optiek. Ik raad Nirmala dan ook van harte aan als illustrator van het in een helder en duidelijk beeld vastleggen van de kern van jouw boodschap.”

Groot werken 

Wil je dat ook, jouw verhaal duidelijk overbrengen? Je bent van harte welkom aan mijn takentafel. Samen verhelderen we jouw verhaal. Vervolgens zet ik het voor je om in een praatplaat of in illustraties. Net wat je nodig hebt. 

You may Also Like..

Placemats voor de Voedselbank

Placemats voor de Voedselbank

Genant Gisteravond was de benefietavond voor de Voedselbank in Amstelveen. In deze rijke gemeente lopen 140 gezinnen bij de Voedselbank. Of zoals Geertje Visser het in haar column zei: “Dat we in een stad waar het wemelt van de electrische fietsen van 2000 euro, ook...

Opvallen met een praatplaat

Opvallen met een praatplaat

Anders voor de dag komen “Ik krijg nog iedere keer complimenten als ik de praatplaat laat zien”. Dat bericht kreeg ik vanmorgen op de app van Bart. Bart is CEO van een groot ICT bedrijf en veelgevraagd crisismanager bij grote cyberaanvallen. En dat is niet voor niets,...

1 Reactie

Een reactie versturen

Nirmala Balgobind

Op mijn blog vind je voorbeelden van mijn werk en andere zaken die mij bezig houden. Denk bijvoorbeeld aan interne communicatie, participatie, storytelling, gebruik van beeld en kleur, strategie en heldere communicatie.

CATEGORIES

Stel hier je vraag