Opvallen met een praatplaat

door | Back-2-Paper, Case | 0 Reacties

Anders voor de dag komen

“Ik krijg nog iedere keer complimenten als ik de praatplaat laat zien”. Dat bericht kreeg ik vanmorgen op de app van Bart. Bart is CEO van een groot ICT bedrijf en veelgevraagd crisismanager bij grote cyberaanvallen. En dat is niet voor niets, want Bart barst van de ervaring, deskundigheid en kennis.

Een presentatie die staat als een huis

De praatplaat maakten we samen voor zijn presentatie op een groot congres. Alle kennis en kunde van Bart pelden we af tot een helder verhaal. Met de praatplaat gaf hij een presentatie die stond als een huis. 

Ik spreek wekelijks bedrijven die het rete lastig vinden om hun verhaal over te brengen op een  manier zodat de boodschap blijft hangen. 

Zit er bij jou ook veel in je hoofd en merk je dat je dat niet goed over de bühne krijgt? Voor jou is het wel duidelijk,  maar de mensen om je heen begrijpen je niet. Maak een eind aan die frustratie. Maak een afspraak. Samen komen we tot een verbeelding van jouw verhaal op een krachtige manier communiceert.

Ik hoor je graag, Nirmala

 

You may Also Like..

Placemats voor de Voedselbank

Placemats voor de Voedselbank

Genant Gisteravond was de benefietavond voor de Voedselbank in Amstelveen. In deze rijke gemeente lopen 140 gezinnen bij de Voedselbank. Of zoals Geertje Visser het in haar column zei: “Dat we in een stad waar het wemelt van de electrische fietsen van 2000 euro, ook...

0 reacties

Een reactie versturen

Nirmala Balgobind

Op mijn blog vind je voorbeelden van mijn werk en andere zaken die mij bezig houden. Denk bijvoorbeeld aan interne communicatie, participatie, storytelling, gebruik van beeld en kleur, strategie en heldere communicatie.

CATEGORIES

Stel hier je vraag