Selecteer een pagina
 

Maak je presentatie visueel

Mijn rijke ervaring als communicatieadviseur valt samen met de liefde voor het visualiseren: een gouden combinatie 

Vragen stellen

Met meer dan 20 jaar ervaring help ik je het vertalen van complexe trajecten, projecten en strategie naar een helder verhaal dat blijft hangen.

Luisteren, samenvatten en doorvragen om tot die kern te komen is dan ook wat ik goed kan.

In mijn bedrijf Back-2-Paper valt mijn ervaring als communicatieadviseur samen met de liefde voor het visualiseren. Dit blijkt een gouden combinatie om mensen ondersteunen die een verhaal willen overbrengen.

Zonde van de tijd

Voor mij is visualiseren dé manier om je presentatie te verkorten én je verhaal te versterken. Het komt te vaak voor dat er mensen voor de groep staan met te veel sheets en te veel inhoud. Zonde van de tijd. Ik ben er van overtuigd dat je het moment moet pakken als het daar is. En een goede voorbereiding kan je daar bij helpen. Iedere presentator heeft immers liever 10 minuten de aandacht, dan een zaal vol gapende toehoorders

Papier & Stiften

Al van jongs af aan ben ik degene met stiften in alle kleuren, ik hou ervan om op papier te werken. Hoe groter, hoe beter. Het geeft in één oogopslag zo lekker veel overzicht.

Hoe fijn dat het inmiddels een beroep is geworden. Ik volgde verschillende opleidingen zakelijk tekenen in binnen- en buitenland.

Ik neem je mee naar de wereld vol grote vellen, dikke stiften en mooie kleuren. Op een andere manier kijken we naar jouw organisatievraagstuk en onderzoeken we hoe we dat op een pakkende manier kunnen presenteren.

Aan de tekentafel help ik mensen om hun verhaal te visualiseren. Samen komen we tot de kern van jouw verhaal, of dit nou een presentatie, jaarplan, projectaanpak of brainstorm is.

Ook leer ik anderen visualiseren. Tijdens de workshops gaan deelnemers zelf aan de slag.  Iedereen gaat de deur uit met de vaardigheden om er in hun eigen organisatie mee aan de slag te gaan.

“Ik was als verandermanager aan de slag om een organisatie te helpen bij de implementatie van hun strategische visie. Nirmala heeft mij met een aantal tekensessies geholpen helderheid te krijgen in de gewenste situatie voor deze organisatie. Daarnaast heeft ze mij geholpen het helder weergegeven beeld te gebruiken als tool om de organisatie meer grip te geven op het te lopen pad, om op het door hen gewenste te realiseren. De sessies met Nirmala waren inspirerend en verhelderend, door haar mooie verdiepende vragen en haar visuele vertaalkunst. Daarnaast was het een groot genot dit met haar te doen, vanwege haar betrokkenheid en humor. Echt een aanrader!”

Dimphy Peters, consultant bij Beng.nu

Workshop Zakelijk tekenen

Wil jij leren visualiseren,
zelfs al kun je niet tekenen?

Back-2-paper | Nirmala Balgobind | 06 30721913 | info@back-2-paper.nl

Privacyverklaring

Stel hier je vraag