Placemats voor de Voedselbank

door | Back-2-Paper, Case, Teken lekker zelf | 0 Reacties

Genant

Gisteravond was de benefietavond voor de Voedselbank in Amstelveen. In deze rijke gemeente lopen 140 gezinnen bij de Voedselbank. Of zoals Geertje Visser het in haar column zei: “Dat we in een stad waar het wemelt van de electrische fietsen van 2000 euro, ook nog een Voedselbank nodig hebben is genant! 

Met de neus op de feiten 

Dus op de vraag of ik iets wilde doen voor de Benefietavond, zei ik natuurlijk ja! Samen met Rogier van Haagen keken we naar de opzet en het doel van de Benefietavond. Zijn wens was dat er zo veel mogelijk contacten getekend zouden worden om een gezin te sponsoren. Daarom kozen we niet voor een praatplaat, maar placemats om de actie te promoten. Al vanaf het eerste moment dat de gasten aanschuiven aan de tafels, werden ze met hun neus op de feiten gedrukt. 100 contracten zijn er maar liefst getekend.

Ook jij kan het verschil maken

Ook jij kan met een goed gevoel de decembermaand in. Kijk even bij de Voedselbank hoe ook jij een gezin kunt sponsoren. 

Heb je binnenkort een verhaal te vertellen, laat het me weten, dan help ik je het verschil te maken!

 

Nirmala

You may Also Like..

Opvallen met een praatplaat

Opvallen met een praatplaat

Anders voor de dag komen “Ik krijg nog iedere keer complimenten als ik de praatplaat laat zien”. Dat bericht kreeg ik vanmorgen op de app van Bart. Bart is CEO van een groot ICT bedrijf en veelgevraagd crisismanager bij grote cyberaanvallen. En dat is niet voor niets,...

0 reacties

Een reactie versturen

Nirmala Balgobind

Op mijn blog vind je voorbeelden van mijn werk en andere zaken die mij bezig houden. Denk bijvoorbeeld aan interne communicatie, participatie, storytelling, gebruik van beeld en kleur, strategie en heldere communicatie.

CATEGORIES

Stel hier je vraag