Tekenen houdt je bij de les, ook al is die online

door | Teken lekker zelf | 0 Reacties

 

digitale sessies 

“Thuiswerken, ook na 1 september” voelde jij die ook binnenkomen tijdens de persconferentie? Het einde van de online bijeenkomsten is nog niet in zicht. Normaal gesproken zijn mensen al snel afgeleid tijdens vergaderingen of presentaties. Zittend aan je keukentafel is het al helemaal hard werken om bij de digitale les te blijven.

“Ga toch tekenen”  

Een superleuke manier om je zelf gefocust te houden tijdens een digitale sessie is om te tekenen wat er gezegd wordt. Door te tekenen, onthoud je meer van de informatie die je hoort, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Doordat je ‘anders’ luistert, organiseer je de informatie en ben je minder snel afgeleid. Wat blijft is een getekend verslag aan het einde van de sessie. Daardoor zie je later in één oogopslag wat er besproken is. Lekker effectief!

Dat kun jij ook: tekenen tijdens de vergadering

Je kunt daar ingewikkeld over doen, maar dat is niet nodig. Alles wat je nodig hebt zijn een lekkere stift, papier en wat basisvaardigheden. Dus wil jij dat ook, visualiseren wat er wordt gezegd? Doe dan mee aan één van de workshops ‘Zakelijk Tekenen voor beginners’.

Data workshops Zakelijk Tekenen 2020

Doe mee à 129,00 exclusief BTW, inclusief lekkere lunch!

Vrijdag 4 september 2020                         11.00 -15.00 uur  (nog 1 plek)

Woensdag 16 september 2020                 10.00 -14.00 uur 

Dinsdag 29 september 2020                     10.00 -14.00 uur

Dinsdag 20 oktober 2020                           10.00 -14.00 uur  

Woensdag 4 november 2020                    10.00 -14.00 uur

Vrijdag 13 november 2020                        10.00 -14.00 uur

 

*De workshops worden gehouden in het Back-2-Paper tekenlokaal in Amstelveen. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM én met kleinere groepen, waardoor afstand houden geen probleem is.

 

 

 

www.back-2-paper.nl

 

 

 

 

You may Also Like..

Placemats voor de Voedselbank

Placemats voor de Voedselbank

Genant Gisteravond was de benefietavond voor de Voedselbank in Amstelveen. In deze rijke gemeente lopen 140 gezinnen bij de Voedselbank. Of zoals Geertje Visser het in haar column zei: “Dat we in een stad waar het wemelt van de electrische fietsen van 2000 euro, ook...

0 reacties

Een reactie versturen

Nirmala Balgobind

Op mijn blog vind je voorbeelden van mijn werk en andere zaken die mij bezig houden. Denk bijvoorbeeld aan interne communicatie, participatie, storytelling, gebruik van beeld en kleur, strategie en heldere communicatie.

CATEGORIES

Stel hier je vraag