Wat neem je mee naar 2021?

door | Teken lekker zelf | 0 Reacties

Op naar 2021, wat neem jij mee?

Superblij ben ik met alle mensen die langskwamen bij Back-Paper in 2020. Of het nou online was of in Amstelveen. Of ze nou kwamen zakelijk tekenen of een praatplaat maakte voor hun bedrijf bij mij aan de tekentafel. Ik ben blij met alle mensen die Back-2-Paper hebben weten te vinden.

2020 was een grote zoektocht,  soms zelfs een worsteling. Maar toch…. we hebben ook wel weer wat terug gevonden. En juist die ontdekkingen zijn het waard om niet vergeten te worden. En je weet … door te tekenen, kun je zaken beter onthouden.

Een template voor jou

Voor iedereen die Back-2-Paper wist te vinden heb ik deze template gemaakt ‘Op naar 2021’. De laatste dagen van het jaar zijn altijd een goed moment om terug te kijken. Helemaal na dit bewogen jaar geen overbodige luxe.

Heb je een workshop gevolgd, haal dan je tekenskills uit de kast. Denk bij het tekenen aan zaken als start met zwart, grijs = schaduw, sla het plat. Maar tekst gebruiken kan natuurlijk ook prima.

Leuk wanneer je het resultaat met me deelt. Via de mail of op Instagram.

Template printen en invullen

Om te beginnen plan je een rustig moment in voor jezelf.  Leg papier en pen klaar. Tip: Op 30 december schijnt de maan vol aan de hemel, een mooi moment om stil te staan bij 2020. Welke inzichten heb je opgedaan dit jaar. Helemaal na dit bewogen jaar geen overbodige luxe. Op naar 2021.

Hou de volgende twee vragen aan als leidraad:

  1. Wat laat ik achter in 2020?
  2. Wat neem ik mee naar 2021?

Tip: schrijf eerst alle woorden op die voorbij komen. Vervolgens rubriceer je die. Filter de kernwoorden eruit. 4 voor wat je achter wilt laten. En 4 woorden die symboliseren wat je mee wilt nemen. Zet deze om naar een icoon of tekening.

Print de template, vul deze in en hang het aan de muur van je thuiskantoor.

Zo, dat vergeet je niet meer! Op een mooi, gezond en kleurrijk 2021!

Op zoek naar een helder verhaal?

Ben jij op zoek naar een helder verhaal? Heb je iets te presenteren, wil je complexe informatie overbrengen, of je jaarplan in beeld brengen? Laat het me weten. Ik help je graag.

You may Also Like..

Placemats voor de Voedselbank

Placemats voor de Voedselbank

Genant Gisteravond was de benefietavond voor de Voedselbank in Amstelveen. In deze rijke gemeente lopen 140 gezinnen bij de Voedselbank. Of zoals Geertje Visser het in haar column zei: “Dat we in een stad waar het wemelt van de electrische fietsen van 2000 euro, ook...

0 reacties

Een reactie versturen

Nirmala Balgobind

Op mijn blog vind je voorbeelden van mijn werk en andere zaken die mij bezig houden. Denk bijvoorbeeld aan interne communicatie, participatie, storytelling, gebruik van beeld en kleur, strategie en heldere communicatie.

CATEGORIES

Stel hier je vraag